Timmermans komt dag na degradatie met belangrijk nieuws

Timmermans komt dag na degradatie met belangrijk nieuws
Maandag 12 maart 2018 - 20:24   I   door Redactie

Johan Timmermans komt de dag na de degradatie met nieuws op de website van de club. De voorzitter laat nu ook formeel weten dat KVM meteen weer naar 1A wil stijgen volgend seizoen. Dat betekent dus dat Malinwa een sterk elftal tussen de lijnen moet brengen.

“Het zag er gisteren lange tijd mooi uit, maar het heeft niet mogen zijn. Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om onze supporters en sponsors te bedanken voor hun trouwe steun", aldus Timmermans. Er volgt nu een grondige evaluatie. “We gaan dat allemaal intern analyseren en de nodige stappen nemen. We zullen bijvoorbeeld de sportieve cel versterken en uitbouwen. Bij de start van de nieuwe competitie willen we ons sportieve huiswerk klaarhebben.”

"Gisteren lagen we even K.O. tegen de grasmat. Maar wij gaan snel weer werk maken van een terugkeer naar 1A. We zijn er vandaag al mee gestart. Hoe plannen we de komende weken? Hoe bereiden we het tussenseizoen voor? Er liggen scenario’s klaar, die gaan we nu bespreken en vastleggen.”

Trouwe fans

KV Mechelen verliest wel enkele miljoenen euro's aan tv-gelden. "We hebben heel veel trouwe supporters en businesspartners. Dat zorgt er toch voor dat we sponsors kunnen blijven aantrekken. En we hebben dankzij onze nieuwe structuur heel wat financiële mogelijkheden. In het verleden zouden we er minder rooskleurig voorgestaan hebben.”

Poll: Zal KV Mechelen meteen weer promoveren?

TAGS  I  KV Mechelen  I   shw

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024