Van Wijk schept meer duidelijkheid over zijn toekomst als trainer

Van Wijk schept meer duidelijkheid over zijn toekomst als trainer
Maandag 12 maart 2018 - 23:29   I  

Zondag, vlak na de degradatie van KV Mechelen, liet Dennis van Wijk zich ontvallen dat hij niet wist of hij ook volgend seizoen nog trainer zou zijn. Door de omstandigheden leek de Nederlander wel gedegouteerd van het voetbalwereldje en leek met pensioen gaan een reële optie.

Een dag later twijfelt van Wijk nog steeds aan zijn toekomst als coach. “Door de degradatie en alles wat erbij kwam kijken, blijf ik met een heel slecht gevoel achter. Wil ik dit wel nog? vroeg ik me af. Ik heb nu nog een contract tot en met 30 juni. Dus voor mijn contract afloopt neem ik een beslissing”, aldus van Wijk in Extra Time.

KV Mechelen is een hele leuke club en ik werk er graag. Het is goed mogelijk dat ik volgend seizoen nog trainer ben bij KV in 1B. Dat het bestuur met me door wil? Dat moeten we nog bekijken. Het moet van twee kanten komen, hé. Ik moet dit eerst kunnen verteren vooraleer ik een beslissing kan nemen.”

Ondanks zijn twijfels ziet van Wijk voldoende zaken bij KV Mechelen die hem over de streep kunnen trekken om trainer te blijven. “Er waait een frisse wind bij Mechelen. Er zijn nieuwe investeerders, er wordt werk gemaakt van een nieuwe tribune en een nieuw trainingscomplex. Kortom: de toekomst van de club ziet er best aardig uit.”

Poll: Moet van Wijk trainer van KV Mechelen blijven?

TAGS  I  Van Wijk  I   KV Mechelen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024