Marc Degryse haalt zwaar uit naar Nicolas Verdier

Marc Degryse haalt zwaar uit naar Nicolas Verdier
Dinsdag 13 maart 2018 - 11:28   I  

Na de degradatie van KV Mechelen was Nicolas Verdier van KV Mechelen bijzonder scherp voor Moeskroen. Volgens de spits deed Moeskroen zijn werk niet naar behoren en deelde het cadeautjes uit in Eupen. Hij vond het niet kunnen dat Moeskroen zo vlot doelpunten binnen kreeg.

"Ik denk dat dit scenario een gebrek aan respect is ten opzichte van het profvoetbal. Het bevuilt het imago van Moeskroen. 0-0 tot de 70e minuut en dan maakt Eupen er 4 in 20 minuten: ik vind dat echt schandalig", zei Verdier na de wedstrijd.

Gisteren kwam Marc Degryse in Extra Time nog eens terug op die uitspraak. Degryse vindt zo een uitspraak niet kunnen en vooral niet van Verdier. De speler van KV Mechelen wrong namelijk zelf enkele reuzenkansen vakkundig de nek om.

"Slechte spits"

"Iedereen van KV Mechelen had het recht om te zeggen dat dit verdacht is, behalve Verdier. Want Verdier had zondag zelf 2 of 3 doelpunten kunnen maken. Hij schoof bij een eerste goeie kans de bal naast een leeg doel. Ofwel is dat ook verdacht, ofwel is hij gewoon een slechte spits. Het zou kunnen dat het het tweede is", aldus Degryse.

De missers van Verdier waren wel erg duur, want KV Mechelen had na afloop van de wedstrijd een slechter doelpuntensaldo dan Eupen. Daar speelde de Japanner Toyokawa namelijk een erg goede wedstrijd. Opvallend, want Verdier verliet Eupen voor KV Mechelen, maar kon daar de degradatie dus niet vermijden.

"Dat is het verschil"

"Hij zou beter zelf voor de spiegel gaan staan. Hij heeft dit seizoen 1 keer gescoord, met Eupen tegen KV Mechelen! Eupen heeft Verdier naar Mechelen gestuurd, als versterking voor KV. Eupen heeft die Japanner Toyokawa genomen en die heeft er 3 gescoord tegen Moeskroen. Dat is het verschil", aldus Degryse.

Poll: Heeft Degryse gelijk?

TAGS  I  Degryse  I   Eupen  I   KV Mechelen  I   Verdier

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024