Man City komt met opvallende mededeling over transfer Messi

Man City komt met opvallende mededeling over transfer Messi
Dinsdag 13 maart 2018 - 19:31   I   door Redactie

Lionel Messi werd in het verleden al vaker gelinkt aan Manchester City. Stel je voor: een combinatie van Kevin De Bruyne en Messi. Gaat het ooit echt gebeuren? Ferran Soriano, de Spaanse directeur van Manchester City, spreekt alvast duidelijke taal.

"Er is geen enkele mogelijkheid om Messi aan te trekken", laat Soriano weten aan Marca. "Ik ken Leo en zijn familie heel goed en ik weet dat ze gelukkig zijn in Barcelona. Dat is de plek waar hij moet zijn. We zullen onze weg moeten verderzetten zonder hem. Dat is niet de makkelijkste weg, want hij is de beste speler uit de geschiedenis van het voetbal."

Genie

Sorriano was in het verleden zelf aan de slag bij Barcelona. Dat was tussen 2003 en 2008. Hij heeft dus Lionel Messi zien opkomen bij de Spaanse topclub. "Leo is een genie en de beste speler in de geschiedenis van het voetbal, Messi verandert alles." Maar hij zal dus niet voor City uitkomen. Er lijken nog twee opties: of Messi sluit zijn carrière bij Barcelona af of hij keert nog terug naar zijn ex-club Newell's Old Boys.

Poll: Had jij Messi graag bij Man City gezien?

TAGS  I  Messi  I   Barcelona  I   Manchester City

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024