Speelt Coosemans volgend seizoen bij deze Belgische topclub?

Speelt Coosemans volgend seizoen bij deze Belgische topclub?
Woensdag 14 maart 2018 - 06:31   I  

KV Mechelen slaagde er tijdens het voorbije weekend niet in om degradatie naar de Proximus League af te wenden. Vanaf volgend seizoen speelt ‘Malinwa’ in 1B, maar het is vooralsnog niet duidelijk met welke spelers dat zal zijn.

Zo is het uitgesloten dat iedere gevestigde waarde de club trouw zal blijven. Sommige spelers zien het – kan je het kwalijk nemen? – niet zitten om in het vagevuur van 1B te gaan voetballen. Zo is het nog maar de vraag of doelman Colin Coosemans volgend seizoen nog onder de lat staat Achter de Kazerne.

Coosemans bewees de voorbije seizoenen zijn waarde voor KV. Vorige zomer was er al sprake van een transfer, maar toen bleef de 25-jarige goalie zijn huidige werkgever trouw. Door de degradatie liggen de kaarten nu anders.

Coosemans wil in Jupiler Pro League spelen

“Gedegradeerd met KV Mechelen, maar heeft daar toch zijn kwaliteiten bewezen. Sterk op zijn lijn, durft uitkomen op hoge ballen en voetbalt goed uit. Neemt nu veertien dagen rust om de degradatie te verwerken en luistert dan naar wat Mechelen voorstelt. Heeft wel de ambitie om in 1A te voetballen”, zo staat er te lezen in Het Nieuwsblad.

Het is dus niet uitgesloten dat we Coosemans volgend seizoen bij een Belgische topclub terugzien. Ploegen als Club Brugge, AA Gent, KRC Genk, Zulte Waregem, Anderlecht en Standard zullen de situatie van Brugse jeugdproduct alleszins in de gaten houden.

Poll: Kan Coosemans mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Coosemans  I   KV Mechelen  I   AA Gent  I   RC Genk  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Standard  I   Zulte Waregem

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024