'Club Brugge aast op deze speler van KV Kortrijk'

'Club Brugge aast op deze speler van KV Kortrijk'
Donderdag 15 maart 2018 - 10:27   I   door Redactie

Voor Club Brugge beginnen straks de belangrijke play-offs. Toch wordt achter de schermen al volop werk gemaakt van het nieuwe seizoen. Club zou denken aan een speler uit de Jupiler Pro League. Meer bepaald iemand van KV Kortrijk. De ploeg van trainer Glen De Boeck greep nipt naast Play-off 1.

Volgens Arabische bronnen is Club geïnteresseerd in Youcef Attal (21). Kortrijk huurt de Algerijn momenteel van de Algerijnse club Paradou AC. Kortrijk heeft een aankoopoptie bedongen in het huurcontract, maar blijkbaar wil Club proberen om sneller op de bal te spelen.

Club moet echt wel overtuigd zijn van de kwaliteiten van Attal, want bij Kortrijk heeft hij geen vaste basisplaats. Hij speelde wel een sterke wedstrijd op het veld van Club even geleden. Blauw-zwart won toen met 2-1. 

Attal is een vleugelverdediger en kan zowel links als rechts spelen. Op 18-jarige leeftijd al debuteerde hij bij Paradou. Met die club dwong hij vorig seizoen de promotie naar de hoogste Algerijnse divisie af. Hij werd ook al opgeroepen voor de nationale ploeg.

Poll: Moet Club Brugge Attal halen?

TAGS  I  Club Brugge  I   KV Kortrijk  I   Attal

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024