De Bruyne: "Hij wordt zwaar onderschat"

De Bruyne:
Donderdag 15 maart 2018 - 21:24   I   door Redactie

Kevin De Bruyne is één van de grote steunpilaren bij Manchester City. Hij is aan een fantastisch seizoen bezig, maar de middenvelder is niet alleen. Er zijn nog sterren die volop aan het schitteren zijn bij City. Denk maar aan David Silva. De Spaanse middenvelder is ook aan een ongelofelijk seizoen bezig.

De Bruyne laat het niet na om de aandacht toch eens extra op zijn ploegmaat te vestigen. De Rode Duivel wil zeker niet alleen met alle lof gaan lopen. "Het is geweldig om met hem samen te spelen, hij wordt zwaar onderschat", zegt De Bruyne over Silva. "En dat zegt wel wat, als je ziet wat zijn niveau is."

Op 7 april kan Manchester City kampioen worden tegen stadsrivaal Manchester United. Vincent Kompany liet al verstaan dat zoiets maar één keer in het leven kan voorvallen. Eerst wacht echter nog een lastige verplaatsing naar Everton ook. 

Pittig

"Everton wordt een pittige wedstrijd, dat weten we. Ze zijn waarschijnlijk al veilig, dus we zullen zien. Maar het lijkt nog een eeuwigheid wanneer dat duel komt", zegt de Rode Duivel. Tussendoor speelt hij ook nog met België een interland tegen Saoedi-Arabië.

Poll: Wie vind jij de beste?

TAGS  I  De Bruyne  I   Manchester City

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024