AS Roma reageert geniaal op selectie Nainggolan

AS Roma reageert geniaal op selectie Nainggolan
Vrijdag 16 maart 2018 - 13:49   I  

Roberto Martinez maakte vrijdagmiddag zijn selectie voor de vrienschappelijke interland tegen Saudi-Arabië bekend. De bondscoach viste Radja Nainggolan opnieuw op, en dat stemt ook diens club AS Roma tevreden.

Bij Roma waren ze er als de kippen bij om via hun sociale kanalen de wereld in te sturen dat Nainggolan bij de selectie van de Rode Duivels zit. "Nainggolan werd door de Belgische bondscoach Martinez geselecteerd voor de Rode Duivels", klinkt het op de Twitter-pagina van de Italiaanse topclub.

Al is het toch vooral de GIF bij die tweet die de boodschap kracht bijzet. Daar zien we Nainggolan even duidelijk maken dat hij altijd bij de selectie van de nationale ploeg moet zijn. Een geknipt beeld uit een wedstrijd van Roma en een beetje uit de context getrokken, maar het zorgde wel voor een geniale tweet.

Mee naar het WK?

Dat Martinez Nainggolan een nieuwe kans geeft, is best opmerkelijk. Het is algemeen geweten dat Il Ninja niet in de bovenste schuif ligt bij de bondscoach, maar nu mag Nainggolan zich toch opnieuw bewijzen. Wellicht krijgt de middenvelder ook speelminuten tegen Saudi-Arabië.

Of Nainggolan komende zomer mee naar het WK in Rusland mag, blijft nog even afwachten. De concurrentie is niet mals, en het is duidelijk dat de speler van Roma extra zijn best zal moeten doen om Martinez te overtuigen.

Poll: Moet Nainggolan mee naar het WK?

TAGS  I  Nainggolan  I   Martinez  I   AS Roma  I   Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024