Timmy Simons maakt zondag al opvallende carrièreswitch

Timmy Simons maakt zondag al opvallende carrièreswitch
Zaterdag 17 maart 2018 - 19:28   I   door Redactie

Timmy Simons stopt na dit seizoen met voetballen. Nu is hij echter al bezig met zijn carrière na het voetbal voor te bereiden. Zo maakt Simons zondag zijn debuut als voetbalcommentator op Eleven Sports. De middenvelder zal de kwartfinale van de FA Cup tussen Leicester City en Chelsea mee voorzien van commentaar.

Vanaf volgend seizoen zal Simons de vaste analist voor de Bundesliga worden. Eleven haalde de uitzendrechten voor de komende drie seizoenen binnen van de Duitse competitie. Geregeld zal Simons ingezet worden als co-commentator en als Bundesligaexpert.

"Dit is voor mij een nieuwe ervaring waar ik 100% van ga genieten. Mijn focus ligt dit seizoen nog volledig op het kampioenschap met Club, maar het is leuk om al eens te proeven van de mogelijkheden die na mijn carrière op mijn pad zullen komen. Ik zal me hier, net zoals iedere dag op het veld, volledig voor geven", blikt Timmy Simons vooruit op zijn debuut.

"Heel fier"

"Natuurlijk zijn we heel fier om een grote naam als Timmy Simons te kunnen strikken als nieuwe analist. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Timmy maakt zijn debuut als analist bij Eleven Sports. Innoveren, nieuwe mensen lanceren, ook dat behoort tot het DNA van de zender. Timmy past perfect in deze strategie", zegt Jan Mosselmans, hoofdredacteur Eleven Sports.

Poll: Denk jij dat Simons een goeie co-commentator zal zijn?

TAGS  I  Simons  I   Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024