Nainggolan zakt met vertrouwen af naar België na knappe goal (Video)

Nainggolan zakt met vertrouwen af naar België na knappe goal (Video)
Zondag 18 maart 2018 - 16:44   I  

AS Roma mocht vandaag op bezoek bij Crotone, de derde laatste in de stand. Een nederlaag kon AS Roma zich na de zege van Inter niet veroorloven, want anders kon het dra de derde plaats kwijtspelen. Roma liet zich niet verrassen.

Roma kwam in de eerste helft op voorsprong na een doelpunt van El Shaarawy. In de tweede helft scoorde ook Radja Nainggolan met een typische knal van buiten de zestien. Een lage schuiver werd het deze keer, waar doelman Alex Cordaz geen verhaal tegen had. Zo lijkt Nainggolan met vertrouwen te kunnen afzakken naar België, waar hij in een ultieme poging mag proberen om Roberto Martinez te overtuigen van zijn kwaliteiten (en zijn attitude).

Mee naar WK?

De vraag is nu of Radja Nainggolan mee mag naar het WK in de zomer. Dat hij nu bij de selectie zit is alvast positief, maar een zekerheid is het zeker niet. Zo liet Roberto Martinez zich onlangs nog uit over de WK-kansen van de middenvelder van AS Roma.

"Deze periode, tot mei, is er een van analyses en beoordelingen van elke speler die in de kwalificatiecampagne gespeeld heeft plús de spelers die ons in Rusland kunnen helpen. Radja Nainggolan behoort tot die groep", zei Martinez toen.

Poll: Moet Radja mee naar het WK?

TAGS  I  Nainggolan  I   Rode Duivels  I   AS Roma

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024