‘Anderlecht en AA Gent strijden om absolute publiekslieveling’

‘Anderlecht en AA Gent strijden om absolute publiekslieveling’
Dinsdag 20 maart 2018 - 06:40   I  

Hij maakte achtereenvolgens het mooie weer bij AA Gent en RSC Anderlecht, alvorens naar het buitenland te verhuizen. Maar op zijn 34ste staat Guillaume Gillet mogelijk voor een terugkeer naar de Jupiler Pro League. Het zijn Gent en Anderlecht, de twee ex-clubs van de middenvelder, die de strijd met elkaar aangaan.

Het Nieuwsblad weet dat Olympiakos in het tussenseizoen van plan is om met de grove borstel door de selectie te gaan. Enkele spelers hebben geen toekomst meer bij de Belgische topclub, en Gillet zou één van die spelers zijn. De ervaren middenvelder speelde onlangs zijn basisplaats kwijt.

Enkele ploegen uit Frankrijk, waar Gillet immens populair is sinds hij er voor Bastia en Nantes uitkwam, hebben de middenvelder alvast in het vizier. Maar ook een terugkeer naar de Jupiler Pro League is een optie. Zo zouden AA Gent en Anderlecht zich al gemanifesteerd hebben voor Gillet.

De 34-jarige Gillet ligt bij Olympiakos nog tot de zomer van 2019 onder contract. Hij zou in alle opzichten betaalbaar zijn voor een Belgische topclub. Anderlecht, AA Gent of toch nog een andere club? De toekomst zal het uitwijzen.

Poll: Voor welke club moet Gillet kiezen?

TAGS  I  Gillet  I   AA Gent  I   Olympiakos  I   Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024