België? Ronaldo noemt 6 landen voor eindzege op WK

België? Ronaldo noemt 6 landen voor eindzege op WK
Woensdag 21 maart 2018 - 21:04   I   door Fabian Morren

Ronaldo won in 2002 de wereldbeker met Brazilië. De aanvaller scoorde toen beide goals in de finale tegen Duitsland in Japan en Zuid-Korea. Hij is dus goed geplaatst om vooruit te blikken naar het WK in Rusland. Wie zijn de kanshebbers straks?

Uiteraard hoopt Ronaldo in de eerste plaats op zijn geboorteland Brazilië. De totale vernedering van vier jaar geleden tegen Duitsland in eigen land (1-7-nederlaag) is nog niet helemaal doorgespoeld. Dat kan gebeuren op het WK in Rusland. Voor het overige kiest Ronaldo voor de verwachte namen. Over de Rode Duivels rept hij met geen woord. Over Engeland bijvoorbeeld wél. De Engelsen staan in de groep van de Belgen.

"Ik denk dat Duitsland altijd sterk is, Spanje is weer sterk, Frankrijk, Engeland, Argentinië met Messi, het is altijd moeilijk om een WK te winnen", stelt Ronaldo. "We zullen echter een mooi toernooi zien. Ik hoop dat Brazilië kan winnen. Ik denk dat Brazilië verbeterd is sinds anderhalf jaar, sinds de komst van de nieuwe bondscoach. We hebben een zeer sterk team. De blessure van Neymar is een groot probleem voor ons, maar hij zal tijdig hersteld zijn voor het WK." 

Poll: Had België ook in dit rijtje mogen staan?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Engeland  I   Brazilië  I   Duitsland

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022