Bölöni neemt opmerkelijk besluit bij Antwerp: "Belachelijk"

Bölöni neemt opmerkelijk besluit bij Antwerp:
Zaterdag 24 maart 2018 - 07:45   I   door Redactie

Antwerp bereidt zich in het Spaanse Roldan voor op Play-off 2. Nooit eerder ging een Belgische club op stage voor PO2. De sfeer is er echter zeer ontspannen. Trainer Laszlo Bölöni gunt zijn spelers de nodige rust. Play-off 2 zal ook zonder inzet gespeeld worden langs de zijde van de Great Old.

Bölöni is helemaal niet bezig met een Europees ticket. Hij gaat PO2 gebruiken om wat te experimenteren. Om te kijken hoe zijn kern in de breedte is. De trainer wil alle spelers aan het werk zien. Het Europees ticket laat de Roemeen koud. "Dat is een doel waarvan ik denk dat het belachelijk is om er over te praten", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"Ik ga alle spelers inschakelen. Dat wil niet zeggen dat er iedere week tien andere jongens op het veld gaan staan, maar we zullen elke match een aantal spelers testen. Ik wil ze allemaal beter leren kennen. We hebben er een sterk seizoen opzitten. Een mirakel zat er nét niet in, maar er is tot de laatste speeldag over Antwerp gesproken en dat was onverhoopt."

"Na Nieuwjaar lieten we een paar puntjes liggen en daardoor groeide er wat twijfel. De druk heeft ons ook zeker parten gespeeld. In het begin van het seizoen hebben we wel resultaten neergezet én als dat niet het geval was geweest, dan hadden we misschien tot het einde tegen de degradatie moeten knokken. Maar met als en als en als, zou ik net zo goed paus kunnen zijn." 

Poll: Moet Antwerp voluit gaan in Play-off 2?

TAGS  I  Antwerp  I   Bölöni

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024