Dramatisch nieuws voor AA Gent-verdediger Stefan Mitrovic

Dramatisch nieuws voor AA Gent-verdediger Stefan Mitrovic
Zaterdag 24 maart 2018 - 18:23   I  

Stefan Mitrovic zag deze winter een transfer naar het Franse Saint-Etienne afspringen door een probleem aan de enkel. Bij AA Gent probeert hij terug fit te geraken, maar dat loopt niet van een leien dakje. Een kijkoperatie eind februari bracht geen soelaas, waardoor Mitrovic nu opnieuw onder het mes moet.

Door de blessure en de nieuwe operatie mist Mitrovic nu met zekerheid de play-offs én het WK. De Serviër mag dus definitief een kruis maken over een avontuur in Rusland. Ontzettend jammer voor de verdediger, die nu dus het WK vanuit de zetel zal moeten volgen.

Outsider voor de titel?

AA Gent had Mitrovic er met veel plezier bijgehad voor de zware Play-Offs. Met haar stevige thuisreputatie zou AA Gent weleens kunnen verrassen in de Play-Offs.

Al lijkt vooral de strijd om plek twee spannend te worden. Charleroi, Anderlecht en AA Gent staan momenteel op een zakdoek van elkaar. Van die drie ploegen is AA Gent trouwens de ploeg die het meeste indruk heeft gemaakt na nieuwjaar. Voor Vanderhaeghe en de fans van AA Gent zou het alvast geweldig om ex-trainer Vanhaezebrouck af te troeven in de Play-Offs.

Poll: Zal AA Gent Mitrovic missen tijdens de play-offs?

TAGS  I  Mitrovic  I   AA Gent

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024