‘Belgische (top)clubs strijden om deze drie basisspelers van KV Mechelen’

‘Belgische (top)clubs strijden om deze drie basisspelers van KV Mechelen’
Zaterdag 24 maart 2018 - 22:34   I  

KV Mechelen tuimelde op de allerlaatste speeldag van de reguliere competitie uit de Jupiler Pro League. Een triest verhaal voor de traditieclub, die vanaf volgend seizoen in 1B uitkomt. Op de koop toe dreigen ook heel wat basisspelers te vertrekken bij Mechelen.

Zo tonen heel wat eersteklassers meer dan gewone interesse in enkele spelers van Malinwa. Drie spelers in het bijzonder hoeven zich geen zorgen omtrent hun toekomst te maken. Zo staan Colin Coosemans, Mats Rits en Elias Cobbaut alvast op het verlanglijstje van verschillende Belgische (top)clubs.

Club Brugge, Anderlecht, AA Gent, KRC Genk en Standard: allen houden ze de situatie van het drietal in de gaten. Onmiddellijk na de degradatie raakte al bekend dat Coosemans, Rits en Cobbaut niet echt staan te springen om in de Proximus League te gaan voetballen. Zij zien zichzelf eerder bij een ambitieuze ploeg in de Jupiler Pro League.

Vorig seizoen stond middenvelder Rits al op het verlanglijstje van enkele Belgische topclub, maar hij besliste toen om Mechelen trouw te blijven. Dat het huidige seizoen zo desastreus zou verlopen, had hij twaalf maanden geleden wellicht niet zien aankomen.

Poll: Kunnen deze spelers mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Rits  I   Cobbaut  I   Coosemans  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   Standard  I   Anderlecht  I   RC Genk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024