Analist Geert De Vlieger hard aangepakt: "Hij wist van niks!"

Analist Geert De Vlieger hard aangepakt:
Zondag 25 maart 2018 - 10:28   I   door Redactie

Yannick Ferrera zit sinds zijn ontslag bij KV Mechelen in oktober zonder job. De coach haalt in Sport/Voetbalmagazine wel uit naar Geert De Vlieger. Die zei dingen over Ferrera toen hij nog trainer was van Sint-Truiden die helemaal niet bleken te kloppen.

"In mijn eerste seizoen bij STVV, toen Waasland-Beveren me gecontacteerd had met een contractvoorstel, ben ik bij de voorzitter van STVV gaan pleiten om het loon van mijn assistenten op te trekken van 1500 euro bruto naar 2000 euro bruto. Aangezien ik net van Saudi-Arabië kwam, had ik geen loonsverhoging nodig", vertelt Ferrera. "Niet veel later heb ik bekendgemaakt dat ik niet zou ingaan op het voorstel van Waasland-Beveren en dat ik bij STVV wilde blijven."

"Dezelfde avond komt het thema ter sprake op Telenet. Daarin zegt Geert De Vlieger, die ik niet persoonlijk ken, dat het schandalig is dat ik Waasland-Beveren misbruikt heb om een loonsverhoging te krijgen. Hij wist niet eens dat ik geen eurocent extra zou verdienen. Dat bewijst dat sommigen er zich mee amuseren om me te doen doorgaan voor iemand die ik niet ben", aldus Ferrera.

Poll: Vind jij Geert De Vlieger een goeie analist?

TAGS  I  De Vlieger  I   Ferrera

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024