Mignolet duidelijk over toekomst bij Liverpool: "Sprak er met coach over"

Mignolet duidelijk over toekomst bij Liverpool:
Zondag 25 maart 2018 - 13:38   I  

Simon Mignolet moet op zoek naar een oplossing voor volgend seizoen. De doelman werd in de loop van dit seizoen aan de kant geschoven door trainer Jürgen Klopp. Het ziet er niet meteen naar uit dat hij snel nog een plek onder de lat zal krijgen. Een transfer lijkt dus de beste optie.

Dat Mignolet stilaan maar zeker zijn status als eerste doelman verloor was niet echt een verrassing, want Klopp maakte in het verleden al enkele vreemde beslissingen met zijn doelmannen. Toch wou Mignolet weten waarom hij uit de ploeg werd gezet, maar dat hangt hij liever niet aan de grote klok.

"Ik sprak met de coach over waarom ik uit de ploeg gezet werd, maar ik ga niet in de kranten vertellen wat er achter de schermen gezegd wordt. Ik heb al een paar gesprekken gehad met de coach in het verleden. Hij is een open persoon, ik ben dat ook. Maar momenteel is het niet het moment om met hem over mijn toekomst te praten", aldus Mignolet op de persconferentie volgens Het Nieuwsblad.

Toekomst bij Liverpool

Dan is natuurlijk de vraag waar zijn toekomst ligt. De doelman zelf blijft zich voorlopig gewoon concentreren op Liverpool, want er staan nog heel wat belangrijke wedstrijden voor de deur en je weet nooit dat Mignolet plots toch terug in de ploeg zal staan.

"Ik heb al een paar keer gezegd dat ik wil spelen. Ik ben pas dertig jaar geworden, dan wil je regelmatig tussen de palen staan. Maar ik heb nog een contract voor drie jaar en op dit moment moet ik me focussen op het huidige seizoen. Het kan heel snel gebeuren dat ik door een blessure of schorsing toch plots weer in doel kom."

Poll: Zit het avontuur bij Liverpool er op voor Mignolet?

TAGS  I  Mignolet  I   Liverpool  I   Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024