'Bod van 5 miljoen euro op deze Anderlecht-uitblinker'

'Bod van 5 miljoen euro op deze Anderlecht-uitblinker'
Maandag 26 maart 2018 - 18:46   I  

Met Marc Coucke als nieuwe voorzitter is de kans groot dat er de komende maanden en jaren veel zaken zullen veranderen bij RSC Anderlecht. Te beginnen op het vlak van transfers. Tijdens de volgende mercato mogen er alvast heel wat inkomende en uitgaande verrichtingen verwacht worden.

Eén van de spelers die straks al zeker vertrekt bij paars-wit, is Mahmoud Trezeguet Hassan (23). Anderlecht verhuurt de Egyptische dribbelaar tot het einde van het seizoen aan het Turkse Kasimpasa, dat ook een aankoopoptie bemachtigde tijdens de onderhandelingen.

Kasimpasa is heel tevreden over de evolutie van Trezeguet en wil de speler dan ook definitief aantrekken. De Turken kwamen met Anderlecht een aankoopoptie een 2 miljoen overeen. Een bedrag dat best aan de hoge kant is voor de middenmoter uit de Turkse competitie, maar toch zal Kasimpasa dat bedrag overmaken op de bankrekening van paars-wit.

De reden daarvoor is érg simpel: bij Kasimpasa weten ze immers al zeker dat ze Trezeguet in het tussenseizoen voor een pak meer geld kunnen verkopen. Diverse Turkse media melden nu dat Galatasaray van plan is om een bod van 5 miljoen euro neer te leggen bij Kasimpasa. De Turkse topclub ziet in Trezeguet een speler met veel potentieel en wil hem zo snel mogelijk vastleggen.

Poll: Had Trezeguet meer kansen moeten krijgen bij Anderlecht?

TAGS  I  Trezeguet  I   Anderlecht  I   Kasimpasa  I   Galatasaray

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024