Benavente onder indruk van Club-speler: "Hij is zo vermoeiend"

Benavente onder indruk van Club-speler:
Dinsdag 27 maart 2018 - 07:03   I   door Redactie

Cristian Benavente speelt straks de play-offs met Charleroi. De speler heeft er alvast zin in en geeft de hoop op de titel nog niet op. Benavente droomt er luidop van om kampioen te worden met Charleroi, al beseft hij wel dat de Zebra's niet tot de favorieten behoren.

“Ik hoop dat Charleroi kampioen wordt. Club Brugge is favoriet, maar het verschil is zes punten. Dat is niets. Maar als je ziet welke clubs bij de eerste zes zijn geraakt, worden het de zwaarste play-offs van de laatste jaren", voorspelt Benavente in Het Nieuwsblad.

Veel heeft Charleroi niet meer nodig om kampioen te worden, zo stelt Benavente. “Aan geld ligt het niet. We staan zonder te grote middelen toch in de top zes. Tijd, dat is het enige wat Charleroi ontbeert. Vorig seizoen wisten we pas op het einde deelname aan Play-off 1 te verzekeren, dit keer al een stuk vroeger."

Benavente kijkt in Play-off 1 in ieder geval al niet uit naar de duels met één speler in het bijzonder. “Nakamba van Club Brugge. Fysiek is hij ijzersterk en hij zet voortdurend druk. Ik vind hem vermoeiend om tegen te spelen", zegt hij. 

Poll: Ben jij ook onder de indruk van Nakamba?

TAGS  I  Benavente  I   Club Brugge  I   Nakamba  I   Charleroi

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024