OFFICIEEL: 7-voudige Rode Duivel is plots vrije speler

OFFICIEEL: 7-voudige Rode Duivel is plots vrije speler
Dinsdag 27 maart 2018 - 14:51   I  

Hij kwam in het verleden in totaal zeven keer uit voor de Rode Duivels, maar na een sterke periode bij KRC Genk haalde aanvaller Marvin Ogunjimi (30) nooit meer zijn beste niveau. Vorige zomer ging onze landgenoot aan de slag bij de Nederlandse tweedeklasser MVV Maastricht, maar nu is Ogunjimi alweer een vrije speler.

MVV liet via zijn officiële kanalen weten dat beide partijen in onderling overleg beslist hebben om de samenwerking stop te zetten. "Marvin Ogunjimi werd dit seizoen geteisterd door een aantal kleine, maar vervelende blessures. Naast die fysieke tegenslagen werd hij tevens geconfronteerd met een trieste gebeurtenis die zijn vader onlangs overkwam, met als gevolg dat de spits zich, naar eigen zeggen “voorlopig niet meer kon opladen”. In overleg is daarom besloten om met wederzijds goedvinden uit elkaar te gaan", klinkt het op de webstek van MVV.

Trainer Ron Elsen betreurt het vertrek van Ogunjimi. “Marvin toonde in de eerste gesprekken een hoge betrokkenheid en wilde met zijn ervaring de jonge groep versterken. Door enkele vervelende blessures, en hetgeen zijn vader overkwam, heeft Marvin helaas nooit zijn stempel kunnen drukken en de verwachtingen kunnen inlossen.”

De transfervrije Ogunjmi gaat nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het is niet uitgesloten dat de ex-speler van onder meer Genk, RKC, Mallorca, Standard, Beerschot, OH Leuven, en Suwon opnieuw in België aan de slag gaat.

Poll: Kan Ogunjimi mee in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Ogunjimi  I   MVV Maastricht  I   RC Genk  I   Standard  I   OH Leuven

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024