Tielemans over toptransfer: "Dat kan ik niet ontkennen"

Tielemans over toptransfer:
Dinsdag 27 maart 2018 - 15:10   I  

Youri Tielemans ruilde RSC Anderlecht vorige zomer in voor een avontuur bij AS Monaco. Met de transfer was 25 miljoen euro gemoeid, en zo werd de middenvelder in één klap de duurste uitgaande transfer ooit bij paars-wit. En daar is Tielemans best trots op.

 

“Ik ga niet hypocriet zijn en zeggen dat het me koud laat dat ik de duurste uitgaande transfer uit de Belgische competitie werd. Ik kan niet ontkennen dat ik er fier op ben”, zegt Tielemans in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine. “Het is niet het belangrijkste, maar het is iets om trots op te zijn. Wat me het meeste plezier doet, is dat Anderlecht gekregen heeft waar het recht op heeft.”

“Ik groeide op bij Anderlecht en de club heeft ontzettend veel in me geïnvesteerd. Uiteindelijk hebben ze met die transfersom gekregen waar ze recht op hebben. Ik ben trots en gelukkig dat ik mijn bijdrage kon leveren met die transfer”, benadrukt de middenvelder.

"Anderlecht wordt sterker, en dat is net op tijd"

Tielemans volgt zijn ex-club nog steeds op de voet. Het is hem ook opgevallen dat paars-wit het moeilijk heeft. “Moeilijk, ja, dat is het juiste woord. Al moet ik zeggen dat Anderlecht is opgestaan. De ploeg wordt sterker, en dat is net op tijd. De spelers moeten niet naar de kritiek in de media luisteren, maar gewoon hard blijven werken. Uiteindelijk staat Anderlecht slechts op twee overwinning van Club Brugge, hé”, besluit de Rode Duivel.

Poll: Zal Tielemans op termijn bij een nog grotere club slagen?

TAGS  I  Tielemans  I   Anderlecht  I   Monaco

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024