Brusselmans lacht met topcoach in JPL: "Hij kijkt alsof struisvogel in z'n scrotum heeft geknauwd"

Brusselmans lacht met topcoach in JPL:
Vrijdag 16 december 2016 - 11:28   I  

Herman Brusselmans maakt vaak nogal aparte analyses van het voetbalweekend. Deze keer moest een topcoach uit de Jupiler Pro League eraan geloven.

"Neem nu m'n favoriete oefenmeester Yves Vanderhaeghe. Oké, hij is kalend en hij kijkt soms uit z'n ogen alsof er een struisvogel in z'n scrotum heeft geknauwd, maar hij is en blijft een briljante coach", schrijft hij in zijn column in HLN. "Dat bewees hij vorige zondag toen hij z'n team 1-1 liet gelijkspelen in de oninneembaar geachte Ghelamco Arena, en hij was zonder twijfel zinnens om deze stunt te herhalen in eigen huis tegen alweder AA Gent, thans in het kader van de Croky Cup. Doch je mag uiteraard ook nooit onze toffe dikkerd Hein Vanhaezebrouck onderschatten."

"Derhalve zat ik vol verwachtingen voor m'n Pioneer breedbeeldtoestel, en ik supporterde vanzelfsprekend voor AA Gent, want deze ploeg zal altijd de ploeg van m'n hart blijven. Het werd een kanjer van een wedstrijd, die eindigde met een onverdiende overwinning voor dat dekselse Oostende. Duizendmaal jammer voor AA Gent. En desondanks: leve ons Belgische voetbal!"

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022

vrijdag 2 december 2022