Wordt De Bruyne uit de ploeg gegooid bij Man City?

Wordt De Bruyne uit de ploeg gegooid bij Man City?
Donderdag 29 maart 2018 - 10:40   I   door Fabian Morren

Manchester City maakt al werk van het nieuwe seizoen. De Engelse topclub lijkt van plan om een zware concurrent te halen voor Kevin De Bruyne. Isco staat namelijk op de verlanglijst. De Spaanse middenvelder lijkt te zullen vertrekken bij Real Madrid.

Volgens de Spaanse journalist Jose Alvarez Haya zijn er gesprekken tussen Isco en Man City. De middenvelder scoorde afgelopen dinsdag nog drie keer tijdens de 6-1-zege van Spanje tegen Argentinië. Desondanks is hij bij Real Madrid niet verzekerd van een basisplaats.

Isco liet zijn frustraties over zijn rol bij Real Madrid al de vrije loop. "Ik weet niet wat ik nog moet doen om het vertrouwen van coach Zinédine Zidane te winnen", zei hij. Dat allemaal maakt dat een transfer in de zomer heel realistisch is. Pep Guardiola, de manager van Manchester City, zou Isco beloofd hebben dat hij een sleutelspeler wordt. 

De Bruyne

Dat belooft dus stevige concurrentie te worden voor David Silva en Kevin De Bruyne. Dit seizoen zijn zij toch de grote motoren van het bolwerk van Guardiola. Moet De Bruyne beginnen vrezen voor zijn plek? Zo ver lijkt het nog niet te komen, maar de extra concurrentie zal hem nog scherper moeten maken.

Poll: Zou Isco een goeie aanwinst zijn voor Man City?

TAGS  I  De Bruyne  I   Manchester City  I   Isco  I   Real Madrid

vrijdag 7 oktober 2022

donderdag 6 oktober 2022

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022