'Mourinho zet zinnen op sterren van Barcelona en Real Madrid'

'Mourinho zet zinnen op sterren van Barcelona en Real Madrid'
Donderdag 29 maart 2018 - 23:45   I  

Manchester United kent een tegenvallend seizoen. De titel in de Premier League is al lang gaan vliegen, terwijl de ploeg van José Mourinho door het Spaanse Sevilla ook nog eens uit de Champions League werd geknikkerd. Volgend seizoen moét het beter, en daarom wil United nieuwe spelers aantrekken.

Volgens de laatste geruchten heeft José Mourinho alvast zijn zinnen op twee topspelers gezet. Zo zou Isco helemaal bovenaan het verlanglijstje van de Portugese oefenmeester staan. De aanvallende middenvelder is bij Real Madrid lang niet zeker van een basisplaats en wil graag vaker aan spelen toekomen.

Als Zinédine Zidane zijn spelmaker geen basisplaats kan garanderen, zal Isco in het tussenseizoen andere oorden opzoeken. Ook andere ploegen, onder wie Chelsea, houden de situatie van Isco nu al in de gaten. Eerder deze week maakte de Spanjaard nog indruk met drie goals tegen Argentinië.

Rakitic

Mourinho hoopt ook een speler van Barcelona naar Old Trafford te lokken: Ivan Rakitic. De Kroaat is een vaste waarde bij de Catalaanse topclub, maar toch zou Manchester United straks een poging willen ondernemen om Rakitic binnen te halen.

Poll: Wie moet Manchester United zéker halen?

TAGS  I  Rakitic  I   Barcelona  I   Manchester United  I   Isco  I   Real Madrid  I   Mourinho

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022