Sa Pinto reageert op nakende komst van Preud’homme

Sa Pinto reageert op nakende komst van Preud’homme
Vrijdag 30 maart 2018 - 10:05   I  

De naam van Michel Preud’homme circuleert in de wandelgangen van Sclessin. Ricardo Sa Pinto, de trainer die Standard naar de eindzege in de Croky Cup én een deelname aan play-off 1 wist te helpen, moet na iets minder dan een seizoen dus al vrezen voor een ontslag. Toch blijft de Portugees rustig.

De excentrieke Sa Pinto is normaliter niet meteen de kalmste persoon op aarde. Zijn emoties durven al eens snel de bovenhand te nemen, maar sinds het winnen van de Beker van België lijkt de trainer van Standard zich toch net iets rustiger te gedragen.

Toen de naam van Michel Preud’homme ter sprake kwam tijdens een persconferentie, reageerde Sa Pinto kort op de geruchten. “Geen commentaar. Ikzelf ben kalm en praat veel met Olivier Renard en Bruno Venanzi. We zijn nu gefocust op de match tegen Charleroi”, tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Sa Pinto.

Toch meent de krant te weten dat Sa Pinto zo goed als zeker aan zijn laatste maanden bij Standard bezig is. “Hoe goed Sa Pinto het ook doet, tegen Preud'homme kan hij niet op. Geen enkele Standard-fan is gekant tegen de comeback van een icoon als Michel Preud'homme.”

Poll: Moet Sa Pinto trainer van Standard blijven?

TAGS  I  Preud'homme  I   Club Brugge  I   Standard  I   Sa Pinto

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024