De Vlieger: "Zo snel kan Anderlecht al naast Club staan"

De Vlieger:
Vrijdag 30 maart 2018 - 18:40   I   door Redactie

Volgens Geert De Vlieger moet Club Brugge zich niet te snel rijk rekenen. Het zou allemaal wel eens veel sneller dan gedacht kunnen gaan. De analist waarschuwt ervoor in Het Nieuwsblad. Dat heb je met play-offs: dan kan het wel snel gaan vanwege de onderlinge confrontaties en het feit dat er dan wél voor 3 punten wordt gespeeld.

"Als Club een ­slechte start neemt met een 3 op 6 en Anderlecht laat niets liggen, kunnen ze na Anderlecht-Club Brugge al gelijk staan", aldus De Vlieger. "En dan gaan de vorm en de mentale sterkte van dat moment spelen. Anderzijds speelt Club Brugge de eerste vijf matchen drie keer thuis: het zou ook al vrij vroeg beslist kunnen zijn. Kunnen we aan het WK beginnen!”

Veel spelers bij Anderlecht blijven onder hun niveau. De Vlieger vindt dat het aan Hein Vanhaezebrouck is omdat te verbeteren. “Het is aan een trainer om het niveau van zijn spelers op te tillen. En mee te krijgen in zijn verhaal. Het Kevin De Bruyne-verhaal bij Manchester City. Bij Kortrijk en Gent slaagde Vanhaezebrouck er wél in het beste uit de spelers te halen. Daar maakte hij van zesjes en zeventjes achtjes en negentjes.”

Poll: Denk jij dat Club een slechte start neemt in Play-off 1?

TAGS  I  De Vlieger  I   Club Brugge  I   Anderlecht

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024