'Zijn toekomst bij Club Brugge is onduidelijk'

'Zijn toekomst bij Club Brugge is onduidelijk'
Vrijdag 30 maart 2018 - 20:12   I  

Bij Club Brugge focussen ze zich momenteel voor de volle honderd procent op de play-offs, maar manager Vincent Mannaert is achter de schermen ongetwijfeld nu al bezig met enkele hangende dossiers. Zo is het niet duidelijk wat er na afloop van het seizoen zal gebeuren met Jordy Clasie.

Club Brugge huurt Clasie tot het einde van het seizoen van Premier League-club Southampton, maar daar lijkt de Nederlander geen toekomst meer te hebben. Blauw-zwart bemachtigde tijdens de onderhandelingen vorige zomer evenwel geen aankoopoptie, waardoor het maar de vraag is of Clasie ook volgend seizoen nog in het Jan Breydelstadion zal voetballen.

Clasie maakte er nooit een geheim van dat hij droomt van een terugkeer naar zijn oude liefde Feyenoord. Vorige zomer had de Rotterdamse club de kans om de middenvelder in te lijven, maar toen hapte de regerende kampioen niet toe. Is dat komende zomer wél het geval? Het blijft afwachten.

Volgens Sport/Voetbalmagazine is het alleszins duidelijk: "Clasie heeft een onduidelijke toekomst bij blauw-zwart." Bij Club Brugge, waar onder meer Ivan Leko een grote fan is van Clasie, zullen ze op zijn minst onderzoeken of het mogelijk is om de middenvelder definitief in te lijven.

Poll: Moet Club Brugge Clasie definitief binnenhalen?

TAGS  I  Clasie  I   Club Brugge  I   Southampton  I   Feyenoord  I   Leko

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023