Vanhaezebrouck heeft boodschap voor Coucke: “Niet simpel”

Vanhaezebrouck heeft boodschap voor Coucke: “Niet simpel”
Zondag 01 april 2018 - 15:41   I  

RSC Anderlecht begint deze avond aan play-off 1 met een topper tegen AA Gent. In het Constant Vanden Stockstadion hopen ze stiekem dat ze leider Club Brugge nog het vuur aan de schenen kunnen leggen in de titelstrijd. Ondanks het feit dat er nu eindelijk duidelijkheid is omtrent kersvers voorzitter Marc Coucke, maakt Hein Vanhaezebrouck zich nog steeds wat zorgen om enkele zaken.

“Ondanks de duidelijkheid over de voorzitter, heerst er toch nog wat onzekerheid ook, hoor”, zegt Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad. “Spelers die zich afvragen wat er met hen gaat gebeuren. Dat is menselijk, maar we moeten die onzekerheid uit de kleedkamer houden. Niet simpel.”

Toen bekend raakte dat Coucke de nieuwe baas van Anderlecht zou worden, was er meteen ook sprake dat Vanhaezebrouck aan de kant zou worden geschoven. Coucke zou immers niet de grootste fan van Hein zijn. Al sprak de zakenman dat later zelf tegen. Vanhaezebrouck blijft dan ook kalm. “Of de coach ook ongerust is over zijn toekomst? Neen. Ik ben niet bezorgd”, klonk het bij de trainer van paars-wit.

In play-off 1 krijgt Vanhaezebrouck alvast de kans om zijn nieuwe bazen van zijn kunnen te overtuigen. Als Anderlecht goed weet te presteren, dan is de kans groot dat de huidige trainer ook volgend seizoen nog aan het roer staat in Brussel.

Poll: Heeft Vanhaezebrouck gelijk?

TAGS  I  Coucke  I   Vanhaezebrouck  I   Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024