Zulte Waregem verslikt zich in 10 man van OH Leuven

Zondag 01 april 2018 - 21:47   I   door Redactie

Zulte Waregem heeft de eerste wedstrijd in Play-off 2 niet kunnen winnen. Tegen tien man van Oud-Heverlee Leuven gaf de thuisploeg nog een 2-1-voorsprong in de slotfase weg.

Zulte Waregem was de betere ploeg in de eerste helft. Dat leverde kansen op en ook een strafschop. Een overtreding van Schuermans op Olayinka leidde de 1-0 in. De bal ging immers op de stip en Hamdi Harbaoui zette de elfmeter om.

Pas na een halfuur kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd, en mét resultaat. Oude bekende Julien Gorius prikte het leer voorbij Bossut in doel. Na de pauze werd het bijzonder moeilijk voor OHL na een strenge rode kaart voor Diedhiou.

Zulte Waregem profiteerde optimaal van die man meer. Nill De Pauw trapte het leer in de verste hoek binnen. De zege was binnen handbereik voor Zulte Waregem, maar enkele minuten voor affluiten sloeg Kostovski nog toe. Hij bezorgde OHL een onverhoopt punt.

Poll: Wint Zulte Waregem Play-off 2?