Vormer komt met verrassende reactie na strafschop: "Ik ging liggen"

Vormer komt met verrassende reactie na strafschop:
Maandag 02 april 2018 - 20:14   I  

Ruud Vormer was van goudwaarde voor Club Brugge door op het einde van de wedstrijd een strafschop af te dwingen. Lawrence Visser floot eerst niet, maar de videoref greep in en legde de bal op de stip. Uronen tikte Vormer wel degelijk aan, waardoor de bal absoluut op de stip kon.

Na de wedstrijd mocht Ruud Vormer voor de camera van Play Sports uitleggen hoe hij de fase beleefde. De Nederlander is altijd goed voor een portie eerlijkheid en dat was vanavond niet anders. Hij nam alweer geen blad voor de mond.

"Ik kreeg die bal aangespeeld en draaide weg. Ik zag hem niet komen, maar plots stond hij (Uronen nvdr.) naast mij. Ik voelde ook dat ik werd aangetikt en ik ging liggen. Maar het was 100% strafschop", aldus Ruud Vormer.

Rafa achter de bal

Niet Vormer zelf ging achter de bal staan, maar wel Lior Refaelov. Ruud Vormer had daar ook een duidelijke verklaring. "Ik voelde mij niet zo goed en had er vorige keer ook eentje gemist. Dus Rafa zei "ik neem hem" en dan neemt die hem, bam", aldus Vormer.

Alweer matchwinnaar

Ook Ivan Leko had geen twijfels toen Lior Refaelov achter de bal ging staan. Hij weet dat Refaelov terug naar zijn beste niveau groeit. "Normaal gezien staan Vanaken en Vormer op het lijstje. Maar ik twijfelde niet, want Refaelov heeft die ervaring en die persoonlijkheid. Hij was tegen STVV al matchwinnaar, speelde nu een goed kwartier en was opnieuw matchwinnaar", aldus Leko.

Poll: Zou u dit beoordelen als een schwalbe?

TAGS  I  RC Genk  I   Club Brugge  I   Vormer

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024