‘Het is zeker: Van Crombrugge kiest voor deze Belgische topclub’

‘Het is zeker: Van Crombrugge kiest voor deze Belgische topclub’
Woensdag 04 april 2018 - 06:18   I  

Hendrik Van Crombrugge was en is een gewild man. De doelman van KAS Eupen liet onlangs weten dat hij zich rijp voelt voor een stap hogerop en die boodschap heeft zijn doel niet gemist. De Belgische goalie lijkt zijn transfer al beet te hebben.

Het Nieuwsblad meldt dat Van Crombrugge dicht bij een overstap naar… RSC Anderlecht staat. De keeper veranderde speciaal van makelaar – Gunter Thiebaut werd ingeruild voor Jacques Lichtenstein – om die deal tot stand te kunnen brengen. Van Crombrugge heeft bij Eupen nog een contract tot medio 2020, maar De Panda’s hebben veel respect voor hun sterkhouder en willen Van Crombrugge voor een gelimiteerde transfersom laten gaan.

De 24-jarige Van Crombrugge is ambitieus, maar krijgt bij Anderlecht geen garanties dat hij eerste keeper wordt. Bij paars-wit zal de Belg met Frank Boeckx en misschien ook met Matz Sels moeten strijden om een plaats onder de lat. Hoewel Van Crombrugge dit seizoen al 55 doelpunten om de oren kreeg, laat Anderlecht zich niet afschrikken door die tegenvallende statistieken. In Brussel zijn ze van mening dat Van Crombrugge vaak nog veel erger voorkwam.

Als de deal effectief tot stand komt, dan is Van Crombrugge overigens de eerste transfer van Marc Coucke en Luc Devroe. Zij zouden meteen aantonen dat ze ook voor Belgische spelers durven te gaan.

Poll: Is Van Crombrugge klaar voor Anderlecht?

TAGS  I  Van Crombrugge  I   Club Brugge  I   RC Genk  I   Standard  I   Anderlecht  I   AA Gent  I   Antwerp  I   Charleroi  I   Eupen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024