‘Odjidja mag gratis weg, deze Belgische topclub ligt in polepositie’

‘Odjidja mag gratis weg, deze Belgische topclub ligt in polepositie’
Woensdag 04 april 2018 - 07:07   I  

Het Griekse avontuur van Vadis Odjidja lijkt na iets minder dan één seizoen al tot een einde te komen. De Belgische middenvelder werd door zijn club Olympiakos verplicht met vakantie gestuurd. De kans is reëel dat Odjidja tot het einde van het seizoen niet meer met de A-kern mag meetrainen en nadien moét vertrekken.

Diverse Griekse bronnen melden zelfs dat Olympiakos bereid is om Odjidja gratis en voor niets van de hand te doen. De clubleiding heeft het gehad met onze landgenoot, die afgelopen zomer nog 5 miljoen kostte. Als Odjidja effectief gratis weg mag, dan is de kans groot dat ploegen als Club Brugge, Anderlecht en AA Gent zich straks bij de entourage van de middenvelder zullen melden. Club en Anderlecht lijken op het eerste zich een streepje voor te hebben.

"Het Griekse avontuur van Odjidja begon nochtans veelbelovend", schrijft Het Laatste Nieuws. "Hij was vorige zomer één van de topaankopen van Olympiakos met een transferprijs van 5 miljoen en een jaarsalaris van 1,3 miljoen. Hij begon goed met beslissende acties in de Champions League-voorrondes, een goal op het kampioenenbal zelf en hij maakte zich belangrijk in de competitie."

"Tot er in het najaar bij hem werd ingebroken. Vadis en zijn gezin voelen zich sindsdien niet meer veilig in Athene en willen vertrekken. In januari liet hij zich echter nog ompraten door voorzitter Evangelis Marinakos, maar daar heeft de middenvelder nu spijt van. Er was enerzijds Portugese interesse, anderzijds vindt Marinakos dat Vadis vandaag niet meer dezelfde voetballer is als voordien. De preses oordeelt dat hij ongemotiveerd is en tekortschiet wat prijs-kwaliteit betreft. Een visie die door Vadis niet geapprecieerd wordt."

Poll: Voor welke club moet Odjidja kiezen?

TAGS  I  Odjidja  I   Olympiakos  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   RC Genk  I   AA Gent  I   Standard

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024