'Belangrijke Zulte Waregem-pion weigert overstap naar Anderlecht'

'Belangrijke Zulte Waregem-pion weigert overstap naar Anderlecht'
Donderdag 05 april 2018 - 06:44   I  

De overname van RSC Anderlecht door Marc Coucke is helemaal rond. Dat wil zeggen dat de rijke zakenman, samen met zijn rechterhand Luc Devroe, zijn nieuwe club steeds meer naar zijn hand kan zetten.

Devroe wordt technisch directeur bij paars-wit en het is duidelijk dat de man meteen zijn stempel wil drukken op het sportieve beleid van DevroeHet Laatste Nieuws weet immers dat Anderlecht een poging heeft ondernomen om Toon Maertens weg te plukken bij Zulte Waregem.

Mertens is een heel gewaardeerde scout met een enorm netwerk. Hij kon de overstap maken naar Neerpede, maar weigerde. De reden was de ambitie die hij voelt aan de Gaverbeek om een vaste waarde in play-off 1 te worden. En dus slaagde Devroe er uiteindelijk niet in om Mertens naar Anderlecht te halen.

Het spreekt voor zich dat Coucke en Devroe de komende tijd voor nog meer reorganisaties zullen zorgen bij paars-wit. Er is al enkele jaren weinig vertrouwen in sommige scouts, en het is ook niet voor niets dat Devroe onmiddellijk een nieuwe scout naar Brussel wilde loodsen.

Poll: Zou dit een versterking voor Anderlecht zijn geweest?

TAGS  I  Devroe  I   Coucke  I   Anderlecht  I   Zulte Waregem

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024