HVH komt met verrassende mededeling over Deschacht (en Charleroi)

HVH komt met verrassende mededeling over Deschacht (en Charleroi)
Donderdag 05 april 2018 - 13:20   I  

Olivier Deschacht is opnieuw speler van Anderlecht, toch van de A-kern. Het lijkt er dus op dat Vanhaezebrouck de verdediger opnieuw in de armen heeft gesloten. Blijkbaar kunnen ze Olivier Deschacht toch niet missen bij Anderlecht.

Op zijn persbabbel kwam Vanhaezebrouck dan ook met een mededeling over de 'terugkeer' van Deschacht. Verder wou hij geen commentaar geven op het voorval met Deschacht en kijkt hij liever vooruit naar de wedstrijd tegen Charleroi.

“Het is simpel. Ik heb met hem samengezeten en ik heb de spelersgroep erover gesproken. We zijn tot het besluit gekomen dat hij de sanctie die we getroffen hadden, heeft opgevolgd. Hij was heel correct met de jonge gasten, was positief en heeft zelf in beloftenwedstrijden gespeeld... Het was dus het moment om hem er terug bij te nemen. Die sanctie was er een van onbepaalde duur - geen levenslange, hé. Verder ga ik er geen commentaar op geven en ook de club en de speler zullen dat niet doen. Olivier is tot het einde van het seizoen opnieuw een volwaardig lid van de A-kern", aldus Vanhaezebrouck volgens HLN.

En Charleroi?

Speelt Olivier Deschacht dan al meteen tegen Charleroi? Ook daarover is de coach duidelijk. Hij zal er morgen tegen Charleroi wel nog niet bij zijn. Dat is wat vroeg. Hij is conditioneel nog niet klaar, daarna zien we wel."

Poll: Zal Deschacht nog belangrijk worden voor Anderlecht?

TAGS  I  Deschacht  I   Anderlecht  I   Charleroi

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024