Dramatisch! Zo ligt het 'veld' van Charleroi er momenteel bij (Foto)

Dramatisch! Zo ligt het 'veld' van Charleroi er momenteel bij (Foto)
Donderdag 05 april 2018 - 13:35   I  

Morgenavond trappen Sporting Charleroi en RSC Anderlecht de tweede speeldag van play-off 1 op gang. Áls Charleroi tegen dan over een bespeelbaar veld beschikt natuurlijk. Op Mambourg sukkelen ze namelijk met hun grasmat en de wedstrijd tegen paars-wit komt daardoor mogelijk zelfs in het gedrang.

Het veld van Charleroi was er al een tijdje slecht aan toe, al is de reden daarvoor niet bekend. In plaats van de grasmat te vervangen in aanloop naar play-off 1, besliste het bestuur om het nog even aan te zien, maar dat bleek allesbehalve de beste keuze. De staat van het veld verslechterde alleen maar en nu moet Charleroi tóch een nieuwe grasmat aanleggen. Mede omdat de Pro League een goed bespeelbaar veld eist van de play-off 1-deelnemers. Dat meldde La Dernière Heure.

Gisteren werd de oude grasmat weggehaald en morgen komt een gespecialiseerd bedrijf de nieuwe mat normaal gezien aanleggen. De rollen liggen alvast klaar, maar worden dus wel nog aangelegd worden. Hopelijk loopt er niets verkeerd, want anders heeft Charleroi een gigantisch probleem morgen.

Poll: Geraakt het veld tijdig in orde?

TAGS  I  Anderlecht  I   Charleroi

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024