5 mogelijke opvolgers voor Vanhaezebrouck bij Anderlecht

5 mogelijke opvolgers voor Vanhaezebrouck bij Anderlecht
Zaterdag 07 april 2018 - 18:08   I   door Redactie

De geruchten over een mogelijk vertrek van Hein Vanhaezebrouck worden steeds hardnekkiger. Marc Coucke en Luc Devroe zouden niet zo'n grote fans zijn van de huidige trainer van Anderlecht. Francky Dury werd al genoemd. Wij zetten vijf mogelijke opvolgers voor Vanhaezebrouck op een rij.

Glen De Boeck: Hij kende ups en downs in zijn prille trainerscarrière, maar bij KV Kortrijk leverde hij dit seizoen al uitstekend werk. Hij kent het huis als geen ander bij Anderlecht. Bovendien is hij nog relatief jong én Belgisch. Het ideale profiel dus.

Francky Dury: Het is intussen wel duidelijk dat Coucke en Devroe een boontje voor hem hebben. De 60-jarige trainer levert al jaren prima werk bij Zulte Waregem. Bij AA Gent liep het wel niet zo goed.

Yves Vanderhaeghe: Nog iemand die het huis prima kent. Bovendien beweest hij bij zowel KV Oostende als AA Gent echt wel iets neer te kunnen zetten. Is nog maar sinds dit seizoen aan de slag bij Gent, dus de kans is klein dat de Buffalo's hem van de hand zullen doen.

Louis Van Gaal: Als Anderlecht eens internationaal wil gaan, kan het misschien Van Gaal proberen. De Nederlander lijkt niet zo happig meer om zich nog in een nieuw avontuur te storten. Desalniettemin zou RSCA wel aanzien krijgen met zo iemand als trainer. Heeft ervaring zat.

Frank Vercauteren: Vertrok ooit met slaande deuren bij Anderlecht. Intussen zijn die negatieve gevoelens weg. Hij loodste Anderlecht al eens naar de titel en oogste ook successen bij onder meer RC Genk en nu recent weer bij Cercle Brugge.

Poll: Wie zou u kiezen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024