Kiest Leko voor deze speler als vervanger van Limbombe?

Kiest Leko voor deze speler als vervanger van Limbombe?
Zondag 08 april 2018 - 14:05   I  

Club Brugge gaat deze avond op bezoek bij AA Gent, maar het doet dat wel zonder één van zijn absolute smaakmakers. Zo ontbreekt de licht geblesseerd Anthony Limbombe in de wedstrijdselectie van Ivan Leko.

Bij Club Brugge stelden ze een beslissing omtrent Limbombe zo lang mogelijk uit, maar dit weekend is gebleken dat de linkerflankspeler niet tijdig fit geraakt voor de clash in de Ghelamco Arena. Limbombe sukkelt met een lichte blessure aan de voet. Hij kon deze week niet één keer met de groep trainen en is bijgevolg niet klaar om aan te treden tegen Gent.

Rest ons de vraag voor wie Leko straks zal kiezen. De meest voor de hand liggende optie is Ahmed Touba. De Belg met Algerijnse en Franse roots kreeg onder Michel Preud'homme enkele keren zijn kans op de linkerkant en liet toen fraaie dingen zien. Dit seizoen lang de fysiek sterke linkspoot lang in de lappenmand, maar sinds kort is Touba opnieuw topfit. Toch is het lang niet zeker dat Leko voor hem kiest.

Andere mogelijkheden zijn Thibault Vlietinck en Lior Refaelov. Zij kunnen op links spelen, maar ook op rechts worden gebruikt. In dat geval zou Dion Cools sinds lange tijd nog eens naar de linkerkant schuiven. Of kiest Leko alsnog voor iemand anders? Een verrassing van de chef? Het zou zomaar kunnen.

Poll: Wie moet Limbombe vervangen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Leko  I   AA Gent  I   Limbombe  I   Touba  I   Refaelov  I   Cools  I   Vlietinck

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024