Anderlecht moet zich haasten: "Interesse van meerdere ploegen uit POI"

Anderlecht moet zich haasten:
Zondag 08 april 2018 - 14:19   I  

Bij RSC Anderlecht zijn ze achter de schermen al bezig om de aankomende transferperiode voor te bereiden. Marc Coucke en -voornamelijk- Luc Devroe speuren de markt af naar interessante spelers voor paars-wit. Eén van de spelers die steeds vaker wordt genoemd, is Hendrik Van Crombrugge.

De doelman van KAS Eupen heeft, in tegenstelling tot zijn ploeg, tot dusver al een goed seizoen achter de rug. Van Crombrugge wil komende zomer een stap hogerop zetten en hoopt dan ook op een Belgische topclub. Anderlecht zou alvast geïnteresseerd zijn, maar paars-wit is niet alleen.

Zo zijn ook enkele andere ploegen uit play-off 1 nu al geïnteresseerd in de doelman. “Er is concrete interesse van meerdere ploegen uit de Belgische top zes”, verklapt Van Crombrugge bij Het Nieuwsblad. “En lukt dat niet, dan wordt het het buitenland.”

Om welke ploegen het gaat, wilde Van Crombrugge dan weer niet verklappen. Door de ontwikkelingen op de transfermarkt zou het goed kunnen dat zowel Club Brugge, AA Gent, Standard, Genk als Charleroi straks een nieuwe sluitpost nodig hebben. Als Anderlecht Van Crombrugge écht wil, dan moet het zich haasten.

Poll: Kan Van Crombrugge mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Van Crombrugge  I   Club Brugge  I   RC Genk  I   Standard  I   Anderlecht  I   AA Gent  I   Charleroi  I   Eupen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024