Anderlecht krijgt nu al slecht nieuws voor topper tegen Club Brugge

Anderlecht krijgt nu al slecht nieuws voor topper tegen Club Brugge
Maandag 09 april 2018 - 12:16   I  

Play-Off 1, dat betekent elke week topwedstrijden. Dit weekend staat de topper tussen Anderlecht en Club Brugge op het programma. Als Anderlecht kan winnen maakt het de titelstrijd alweer wat spannender. Als Club Brugge wint (wat voor blauw-zwart erg moeilijk is op Anderlecht) dan kan het Anderlecht eigenlijk uittellen voor de titel.

Vanhaezebrouck zal wel alweer moeten puzzelen, want het is nu al zeker dat Uros Spajic de wedstrijd tegen Club Brugge niet zal halen. Volgens HLN zal de Servische verdediger zo een tweetal weken moeten toekijken. Daarmee mist hij de wedstrijden tegen Club Brugge en Standard. Tegen Racing Genk zal hij er normaal wel moeten staan.

Blessure valt mee

Spajic viel uit in de wedstrijd op Charleroi vrijdagavond. Het zag er meteen ernstig uit en er werd al gevreesd dat hij voor de rest van het seizoen out zou zijn. Die vrees was te voorbarig. De blessure van Spajic valt mee. Toch is het uitvallen van Spajic een groot gemis. Vanhaezebrouck zei voor de wedsrijd nog dat Spajic opnieuw naar zijn hoogste niveau toegroeide. Wellicht wordt Josué Sa zijn vervanger. Ook Deschacht krijgt misschien zijn kans tegen Club Brugge.

Poll: Zal Anderlecht winnen van Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Spajic

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024