Van Moer: "Zij moeten echt niemand vrezen in Play-off 1"

Van Moer:
Maandag 09 april 2018 - 18:20   I   door Fabian Morren

Heel wat analisten geloven niet dat Club Brugge nog in de problemen zal komen. Blauw-zwart verloor dan wel met 1-0 bij AA Gent, maar de voorsprong op de Buffalo's en Anderlecht is nog steeds zes punten. Dat is vrij comfortabel.

Club Brugge leverde een stuk van zijn voorsprong in. Maar de kloof blijft nog groot. Ik zie Club dit seizoen echt niet meer in de problemen komen. In Gent had het een blamage kunnen worden, als de Buffalo's in het begin hun kansen hadden benut. Maar daarna was Brugge gedurende lange tijd de betere ploeg. Alleen maakte het de gelijkmaker niet", analyseert Wilfried Van Moer in Het Belang van Limburg

"Volgens mij moet het niemand vrezen. Ach, laat het nog maar even spannend blijven. Dit is beter dan de Bundesliga, waar Bayern met 20 punten voorsprong kampioen wordt.”

Standard en Sa Pinto

Standard, de club van het hart van Van Moer, ging onderuit bij Genk. "Sa Pinto was na afloop eerlijk in zijn commentaar. De beste ploeg had in zijn ogen gewonnen. Neem het van mij aan, die houding was hem ingefluisterd door andere mensen in de club. Hij had op eigen houtje, zonder het bestuur te raadplegen, een persboycot afgekondigd. Dat is hem niet in dank afgenomen. Hij is op zijn nummer gezet.”

Poll: Heb jij nog steeds evenveel vertrouwen in de titel voor Club Brugge?

TAGS  I  Van Moer  I   Club Brugge  I   Standard  I   Sa Pinto

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022

maandag 5 december 2022