'Club Brugge en Heerenveen gaan over deze speler onderhandelen'

'Club Brugge en Heerenveen gaan over deze speler onderhandelen'
Dinsdag 10 april 2018 - 08:44   I  

Club Brugge en Heerenveen gaan binnenkort rond de tafel zitten. Volgens de laatste geruchten zou de Friese club immers van plan zijn om zich te versterken met een verhuurde speler van blauw-zwart: Dorin Rotariu.

Club Brugge haalde Rotariu in januari van vorig jaar naar het Jan Breydelstadion voor een bedrag van om en bij de 2 miljoen euro. Onder Michel Preud'homme stak de Roemeense vleugelspeler in play-off 1 meteen de neus aan het venster, maar onder Ivan Leko kon Rotariu zich niet doorzetten.

Rotariu liet zich in het tussenseizoen een beetje te veel gaan en begon met een conditionele achterstand aan de voorbereiding. Leko was not amused en maakte al snel duidelijk dat hij niet op de speler rekende. Een uitleenbeurt aan Moeskroen volgde. Aanvankelijk maakte Rotariu weinig klaar bij de Henegouwers, maar de jongste tijd is hij goed bezig.

Dat is ook Heerenveen niet ontgaan, want de Nederlandse subtopper zou zich maar wat graag met Rotariu versterken. Bij de Friese club zien ze in de 22-jarige linkspoot een speler die hun ploeg volgend seizoen naar een hoger niveau kan tillen. Heerenveen en Club Brugge zouden binnenkort rond de tafel gaan zitten om het over een transfer te hebben. Of Rotariu nog toekomst heeft bij Club is momenteel niet duidelijk.

Poll: Moet Rotariu volgend seizoen een nieuwe kans krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Rotariu  I   Club Brugge  I   Moeskroen  I   Roemenië  I   Heerenveen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024