Louwagie haalt uit naar Coucke: "Dat kan niet!"

Louwagie haalt uit naar Coucke:
Dinsdag 10 april 2018 - 15:56   I  

De komst van Marc Coucke heeft voorlopig nog niet de rust gebracht in Anderlecht waar iedereen stiekem op hoopte. Coucke stuurde meteen al enkele mensen weg die al jaren in dienst waren, zoals advocaat Daniel Spreutels, die al 40 jaar in dienst was bij Anderlecht. Ook Herman Van Holsbeeck werd weggestuurd en kreeg geen groot afscheid. Iets wat de manager wel had verdiend.

Het ontslag van Van Holsbeeck kwam gisteren ook ter sprake in Extra Time. Michel Louwagie kent het wereldje als geen ander en leefde dan ook erg mee met Van Holsbeeck. Hij vindt de manier waarop Coucke en Anderlecht de zaken hebben afgehandeld echt niet proper.

"Ik heb Herman nog aan de lijn gehad en ik had zelf een moeilijke dag toen ik het vernomen had. Hij heeft sportief toch wel wat verwezenlijkt en nu wordt het financiële hem verweten. Alles in zijn schoenen schuiven, dat kan echt niet. Anderlecht heeft, of had dan zeker, aandeelhouders van niveau", aldus Louwagie.

"Hij verdiende een groot afscheid"

Ook Jan Mulder begreep het echt niet. "Ik vond het ook jammer voor Coucke. Er is iets gebeurd op die eerste persconferentie, maar dat is persoonlijk. Van Holsbeeck heeft Anderlecht heel lang heel goed vertegenwoordigd. Dat was een fatsoenlijke mens die goed overeenkwam met Gent en Club Brugge. Ik vond het jammer dat Coucke zich daar niet kon bovenzetten. Coucke had groots moeten doen, want Van Holsbeeck verdiende een groot afscheid", aldus Mulder.

Poll: Denkt u dat Van Holsbeeck nog een mooi afscheid krijgt in Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   AA Gent  I   Louwagie  I   Coucke  I   Van Holsbeeck

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024