Onthuld: dit zijn de exacte woorden die Buffon tegen scheids Oliver zei

Onthuld: dit zijn de exacte woorden die Buffon tegen scheids Oliver zei
Donderdag 12 april 2018 - 14:05   I  

Er kwam woensdagavond meer dan waarschijnlijk een triest einde aan internationale carrière van Gianluigi Buffon. De Italiaanse doelman pakte in de kwartfinale van de Champions League tegen Real Madrid rood toen hij, nadat de tegenstander een penalty kreeg, de scheidsrechter bestormde.

Na afloop van de Champions League-kraker haalde Buffon zwaar uit naar Oliver. “Die laatste actie? Goh… De scheids fluit voor een overtreding die alleen hij heeft gezien. We hebben competente mensen met persoonlijkheid nodig”, haalde Buffon stevig uit naar de ref. “Als je niet competent bent en geen persoonlijkheid hebt, moet je niet in zulke grote stadions komen. Of blijf dan op zijn minst in de tribune zitten."

Wat hij precies tegen Oliver zei om rood te krijgen, was tot op heden niet helemaal duidelijk. Al komt daar nu verandering in. Volgens diverse Engelse media zou Buffon letterlijk het volgende gezegd hebben tegen Oliver"Go take a shit", wat evenveel wil zeggen als "Ga schijten". Dat zinnetje, gevolgd door nog enkele uitlatingen zou Buffon uiteindelijk op rood komen te staan.

Poll: Was het een terechte rode kaart?

TAGS  I  Buffon  I   Juventus  I   Real Madrid  I   Oliver

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024