DONE DEAL: Waasland-Beveren heeft eerste zomeraanwinst al beet

DONE DEAL: Waasland-Beveren heeft eerste zomeraanwinst al beet
Donderdag 12 april 2018 - 13:55   I  

Bij Waasland-Beveren zitten ze niet stil. De club maakte donderdagnamiddag via zijn officiële kanalen bekend dat de eerste zomertransfer nu al een feit is. Paul Keita zette op de Freethiel zijn handtekening onder een overeenkomst voor drie seizoenen.

Keita is een 25-jarige Senegalees die het best to zijn recht komt als defensieve middenvelder. De speler komt over van de Hongaarse club Mezökövesd, waar zijn contract onlangs afliep.

In het verleden stond Keita ook nog op de loonlijst bij Benfica, maar daar kon hij nooit doorbreken. Later verdedigde hij onder meer nog de kleuren van PAS Giannina, AEL Kalloni, Atromitos en AOK Kerkyra. Met zijn specifieke kwaliteiten doet Keita onmiddellijk denken aan Ibrahima Seck, die in januari van Waasland-Beveren naar KRC Genk verhuisde.

De speler heeft alvast zin om aan het nieuwe avontuur te beginnen. “Ik ben heel blij met het vertrouwen dat ik krijg van de sportieve cel hier in Beveren. Ik kijk ernaar uit om hier te schitteren op de Freethiel. Ik ga alles geven om het vertrouwen te bevestigen”, klinkt het op de webstek van De Leeuwen.

Poll: Gaat deze speler het goed doen?

TAGS  I  Keita  I   Waasland-Beveren

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024