DONE DEAL: Anderlecht verrast iederéén en strikt smaakmaker uit JPL

DONE DEAL: Anderlecht verrast iederéén en strikt smaakmaker uit JPL
Zaterdag 14 april 2018 - 12:54   I  

RSC Anderlecht heeft zaterdagnamiddag vriend en vijand weten te verrassen. Paars-wit maakte via zijn officiële kanalen bekend dat Yevheni Makarenko vanaf volgend seizoen in het Constant Vanden Stockstadion speelt. De Oekraïense middenvelder komt over van KV Kortrijk, waar hij de voorbije maanden uitgroeide tot een absolute smaakmaker.

"Ondanks de concrete belangstelling van twee clubs uit de top vijf van de Duitse Bundesliga slaagde RSC Anderlecht erin om Yevhenii Makarenko, de verdedigende middenvelder van KV Kortrijk, aan zich te binden voor de volgende vier seizoenen", klinkt het op de officiële webstek van paars-wit.

De 26-jarige Makarenko ziet het alvast zitten. "Toen Luc Devroe mij polste om voor paars-wit te voetballen, was ik meteen overtuigd van het nieuwe project. Anderlecht is de grootste club van het land. Ik wil mijn steentje bijdragen om gestalte te geven aan het nieuwe Anderlecht.”

Ook Devroe reageerde: “Ik wil Serhiy Serebrennikov, de zaakwaarnemer van Yevhenii, uitdrukkelijk danken om deze overgang mogelijk te maken. De overgang is in alle transparantie en in een goede sfeer kunnen verlopen."

Poll: Is dit een goede aanwinst voor Anderlecht?

TAGS  I  Makarenko  I   Anderlecht  I   KV Kortrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024