‘AA Gent zet zinnen op… toptarget Real Madrid’

‘AA Gent zet zinnen op… toptarget Real Madrid’
Zaterdag 14 april 2018 - 16:00   I  

Het is goed mogelijk dat AA Gent in het tussenseizoen opnieuw aan een nieuwe ploeg moet bouwen. Enkele van de huidige sterkhouders hopen alleszins een stap vooruit te zetten. Zo lijkt doelman Lovre Kalinic stilaan onhoudbaar geworden voor ‘De Buffalo’s’.

Kalinic kon vorig seizoen al naar de Premier League, maar toen hielden ze bij Gent het been stijf. Nu hoopt de Kroaat dat zijn huidige werkgever na afloop van dit seizoen wél wil meewerken aan een transfer richting de Engelse competitie.

In de Ghelamco Arena zouden ze bereid zijn om Kalinic te laten gaan als er voldoende geld in het laatje komt om een vervanger te halen. Ondertussen hebben Michel Louwagie en Ivan De Witte zelfs al een gezicht geplakt op de potentiële opvolger van Kalinic.

Real Madrid of AA Gent?

Volgens Kroatische media zou Gent zich maar wat graag versterken met Karlo Letica, de 21-jarige goalie van Hajduk Split. Letica staat in eigen land te boek als een enorm talent en enkele weken geleden lekte zelfs uit dat hij een toptarget zou zijn voor… Real Madrid. Bij de Spaanse topclub zien ze in Letica een potentiële topkeeper. Hij zou in Santiago Bernabéu aan de zijde van een ervaren klepper moeten rijpen.

Bij Gent hopen ze evenwel dat Letica straks voor een verhuis naar België kiest. De Buffalo’s kunnen de Kroaat speelminuten als eerste doelman aanbieden en als springplank in Europa fungeren voor de ambitieuze doelman. Dat Letica bij hetzelfde makelaarsbureau als Kalinic zit, kan alvast in het voordeel van Gent spelen.

Poll: Kan AA Gent Letica in huis halen?

TAGS  I  Letica  I   Kalinic  I   AA Gent  I   Real Madrid

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024