Anderlecht en VAR gooien titelstrijd weer helemaal open

Anderlecht en VAR gooien titelstrijd weer helemaal open
Zondag 15 april 2018 - 19:44   I  

Anderlecht speelde vandaag wellicht de wedstrijd van de laatste kans tegen Club Brugge. Bij een nederlaag mocht Anderlecht de titelambities beginnen opbergen, bij winst naderde het tot op drie punten van de leider en lag de titelstrijd opnieuw open.

Anderlecht begon goed aan de wedstrijd, maar de eerste grote kans was voor Club Brugge. Diaby nam de bal heerlijk aan en knalde vervolgens op de kruising. Het signaal voor Anderlecht om een versnelling hoger te schakelen en dat deed paars-wit. Josue Sa kopte en corner van dichtbij op Gabulov, die zich ook daarna nog enkele keren moest onderscheiden. Toch gingen we rusten bij een 0-0 ruststand.

In de tweede helft leek Club Brugge het commando over te nemen, maar op dat moment krulde Trebel een vrije trap op het hoofd van Teodorczyk. Anderlecht op 1-0 en Club in de problemen. Club had even nodig om te herstellen van die uppercut, maar kwam nadien beter in de wedstrijd. Grote kansen kwamen er niet, tot Wesley Diaby alleen voor Sels kon zetten. Diaby ging langs Sels en werkte ook af, maar de VAR greep in. Diaby liep randje buitenspel. Nadien kwam Club nog stevig opzetten, maar een doelpunt viel niet meer.

Poll: Is de titelstrijd nu helemaal opengebroken?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024