Dion Cools trekt aan de alarmbel bij Club Brugge: "Dat baart wel zorgen"

Dion Cools trekt aan de alarmbel bij Club Brugge:
Zondag 15 april 2018 - 20:46   I  

Club Brugge leed vanavond zijn tweede nederlaag in drie wedstrijden in play-off 1. Opvallend: Club Brugge kon alweer niet scoren en heeft dus nog steeds geen veldgoal gemaakt in deze play-offs. Vandaag kreeg het wel wat kansen, maar de bal wil er voorlopig echt niet in.

Dat baart Dion Cools dan ook zorgen, want als je niet scoort kan je ook niet winnen natuurlijk. Het is positief dat Club nog kansen creëert, maar die moeten dan wel afgewerkt worden. "Dat we veel kansen creëren en niet scoren, baart misschien wel zorgen. Maar we moeten positief blijven: we staan nog altijd drie punten voor."

"We waren de betere ploeg"

Toch onthoudt Cools ook de positieve zaken van de wedstrijden tegen AA Gent en Anderlecht. Er zat twee keer meer in voor Club en de leider speelde ook twee keer zeker niet slecht. Daarom denkt Cools ook dat het wel nog goed zal komen.

"Het was een evenwichtige wedstrijd, waarin wij op basis van het balbezit misschien iets de betere ploeg waren. Ze waren echt wel te pakken. Als we tegen Gent en Anderlecht twee keer helemaal weggespeeld waren, dan was dat hard om te verduren geweest, maar ik denk dat we in beide wedstrijden de betere ploeg waren. We moeten gewoon iets scherper zijn in de zestien", aldus Cools volgens Sporza.

Poll: Moet Club Brugge zich nu zorgen maken?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Cools

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024