'Hasi staat op verlanglijstje van deze Belgische club'

'Hasi staat op verlanglijstje van deze Belgische club'
Maandag 16 april 2018 - 18:50   I  

Besnik Hasi begon aan het seizoen als trainer van Olympiakos, maar de Kosovaar hield het niet lang vol bij de Griekse topclub. Na enkele tegenvallende resultaten kreeg Hasi al snel de bons. Wat brengt de toekomst voor gewezen middenvelder? Wie weet wel een club in de Jupiler Pro League.

Zo is Besnik Hasi alvast in beeld bij Waasland-Beveren. De ex-trainer van Anderlecht, Legia Warschau en Olympiakos was ook toen Philippe Clement naar KRC Genk verkaste kandidaat om het roer over te nemen, maar toen koos het bestuur uiteindelijk voor Sven Vermant.

Die laatste doet het niet zo geweldig als gehoopt, en daarom ligt hij nu al onder vuur. Volgens Het Laatste Nieuws is de kans groot dat Vermant straks alweer moet vertrekken bij Waasland-Beveren. Dat Hasi nog steeds op het verlanglijstje van het bestuur staat, is alleszins een teken aan de wand.

Zondag was Hasi nog te gast in Sports Late Night en had hij het kort over zijn toekomst als trainer. "De voorbije maanden heb ik wat gereisd, veel matchen bekeken en een paar clubs bezocht om te zien hoe ze daar trainen. Verder heb ik ook al veel tijd gehad voor mijn familie. Dat is ook leuk. Ik hoop straks ergens aan de slag te gaan. België? Dat kan, maar voorlopig speelt er nog niets", beweerde Hasi in de studio van Telenet.

Poll: Zou Hasi een goeie coach zijn voor Waasland-Beveren?

TAGS  I  Hasi  I   Vermant  I   Waasland-Beveren  I   Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024