Grote kuis bij Oostende: 'Broos stuurt deze 10 (!) spelers weg'

Grote kuis bij Oostende: 'Broos stuurt deze 10 (!) spelers weg'
Woensdag 18 april 2018 - 06:37   I  

Hugo Broos ging een tijdje geleden als technisch directeur aan de slag bij KV Oostende. Hoewel zijn gespreksronde met de spelers nog niet is afgerond, is het nu al duidelijk dat de ervaren Broos met de grove borstel door de selectie zal gaan. Heel wat spelers moeten in het tussenseizoen opkrassen.

Het Laatste Nieuws meldt dat in totaal een tiental spelers zullen vertrekken bij KVO. De nukkige Berrier is de eerste vertrekker op het lijstje, gevolgd door de dure Gano. Verder moeten ook Conte, Bah en Bossaerts opkrassen. Jali, die weigert bij te tekenen, mag eveneens weg. Akpala, wiens contract afloopt, zal dan weer geen nieuwe overeenkomst krijgen.

Ook één van beide doelmannen, Vanhamel of Dutoit, zal doorgestuurd worden. Broos speelt met het idee om een topdoelman binnen te halen en bijgevolg wordt één van de huidige doelmannen dan overbodig. In play-off 2 mogen beide heren zich daarom bewijzen.

Verder staat het ook in de sterren geschreven dat Milic en Musona KVO straks verlaten. De twee mogen voor het juiste bedrag naar een andere club. Wat er precies met Lombaerts staat te gebeuren, is niet duidelijk. De ervaren rot moet niet per se weg, maar Broos beseft dat hij voor het loon van Lombaerts drie andere spelers in de plaats kan halen.

Poll: Kan Oostende volgend seizoen meestrijden voor een plek in play-off 1?

TAGS  I  Broos  I   KV Oostende  I   Anderlecht

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023